Da er påsken over og hverdagen godt i gang, men det er ingen grunn til å ikke kose seg med lettlaget og god mat for det!
Ukemenyen for uke 16 er sammensatt av lettlagde middagsretter som ikke skal ta mye mer enn 30 minutter å tilberede.
Her er det både kjøttfritt, fisk, kylling og kjøtt, og selvfølgelig noe til helgekosen.
Håper du finner noe du liker!
Ukesmenyen går fra lørdag til fredag. Tanken bak dette er å ha muligheten til å planlegge og handle inn til hele neste uke i løpet av helgen.
Middagsrettene i menyen skal ikke ta mye mer enn 30 minutter å tilberede. Unntaket er Chili con carne – den er best om den får stå og koke litt. Den kan også lage en dag i forveien – den smaker veldig godt oppvarmet.
Husk at du enkelt kan bytte ut råvarer med det du liker. Erstatt svinefilet med kylling, oksekjøttdeig med kyllingkjøttdeig, laks med torsk – lag det du og familien spiser!
LØRDAG |
SØNDAG
|
MANDAG
|
TIRSDAG |
ONSDAG |
TORSDAG
|
FREDAG |
UKENS BAKST
|
UKENS DESSERT
|