UKEMENY 16/2015

Laksepakker med ingefær, hvitløk og chilli.

Laksepakker med ingefær, hvitløk og chilli.

Da er påsken over og hverdagen godt i gang, men det er ingen grunn til å ikke kose seg med lettlaget og god mat for det!

Ukemenyen for uke 16 er sammensatt av lettlagde middagsretter som ikke skal ta mye mer enn 30 minutter å tilberede.

Her er det både kjøttfritt, fisk, kylling og kjøtt, og selvfølgelig noe til helgekosen.

Håper du finner noe du liker!

Ukesmenyen går fra lørdag til fredag. Tanken bak dette er å ha muligheten til å planlegge og handle inn til hele neste uke i løpet av helgen.

Middagsrettene i menyen skal ikke ta mye mer enn 30 minutter å tilberede. Unntaket er Chili con carne – den er best om den får stå og koke litt. Den kan også lage en dag i forveien – den smaker veldig godt oppvarmet.

Husk at du enkelt kan bytte ut råvarer med det du liker. Erstatt svinefilet med kylling, oksekjøttdeig med kyllingkjøttdeig, laks med torsk – lag det du og familien spiser!

LØRDAG

Svineindrefilet med blåmuggostsaus

Svinefilet med blåmuggostsaus

SØNDAG

Eple & kiwi

Amerikanske pannekaker med eple & kiwi

 

MANDAG

Tomatpasta detaljer

Pasta med tomat & ruccola

 

TIRSDAG

Laksepakker med ingefær, hvitløk og chilli.

Laksepakker med ingefær, hvitløk & chilli

ONSDAG

Posjert kylling i ingefær og kokos

Posjert kylling i ingefær & kokos

TORSDAG

Chili con carne

Chilli con carne

 

FREDAG

7 lagsdip med nachips

7 lagstacodip

UKENS BAKST

Nøtteroser serveringsklare

Nøtteroser

UKENS DESSERT

Trelagsdessert nærbilde

Trifle med nøtteroser, bringebær og mascarpone

Legg igjen en kommentar